Zonder knoeien streeploos ramen lappen met de Kärcher Window Vac?

window-vac-gebruikenMet de Kärcher Window Vac zonder vuil water te knoeien je ramen streeploos lappen. Werkt hij echt zo goed? Het lijkt erop dat het echt zo is. De Kärcher Window Vac is alweer enige jaren op de markt, en de meeste mensen zijn er erg tevreden over.

De Window Vac is een inventief huishoudapparaat. Je kunt hem het beste vergelijken met een kruimeldief, maar dan voor water. Vuil water, van het lappen van je ramen. De grootste ergernis is dat vieze water dat van je raam druipt zodra je je raam droogt met een wisser of trekker. Dat vieze water moet je snel met een doek opvegen voordat het vieze strepen maakt op je kozijn, of je vensterbank, muur of vloer bevuilt.

Met de Kärcher Window Vac heb je dat probleem niet. Die gebruik je net als een wisser, maar dan een die het water niet van het raam afveegt maar opzuigt.

Het grote voordeel is dat het ramen lappen ook sneller gaat. Daardoor kost het je minder tijd en ergernis en zul je misschien wel vaker even je ramen gaan lappen. Waardoor je ramen ook minder vuil zullen zijn bij de volgende schoonmaakbeurt.

Voldoende voordelen dus. Wil je nog meer weten over de Kärcher Window Vac voordat je hem aanschaft? Lees dan het hele artikel met nog veel meer informatie over de Kärcher Window Vac.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s