Energie besparen in je dagelijks leven

energieEnergie besparen is populair. Het kan je veel geld schelen en dat is fijn voor je portemonnee. Ook uit milieuoogpunt is het verstandig. Maar wat moet je allemaal weten op het vlak van energie, van energieverbruik en energiebesparing? In de special ‘Energie besparen in je dagelijks leven’ zijn een aantal interessante artikelen gebundeld.

De special geeft informatie over:


Energieverbruik, en meterstanden noteren‘ beschrijft hoe je meterstanden kunt noteren in het programma Energie Manager Online. Dit handige programma laat op basis van jouw cijfers handige overzichtelijke grafiekjes en staatjes zien hoe jouw energieverbruik ervoor staat.

In ‘Energieleveranciers vergelijken: vergelijkingssites‘ lees je hoe je energieleveranciers kunt vergelijken in de vergelijkingssite van
internetondernemer Ben Woldring: Gaslicht.com.

Vervolgens zelf energie opwekken? Dat kan, en is simpeler dan je denkt. Als je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen kost het je enkel een investering die je na een aantal jaren er al weer uit hebt gehaald, waarna je gaat verdienen. Zie Zelf energie opwekken met je eigen zonnepanelen.

De auto, onze heilige koe… Ook met je auto kun je best energie en dus geld besparen. Lees: Energie besparen met je auto.

Lees meer over energie besparen in de special.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s